Kommende arrangementer

 

                                          

 

 

                                    Fugletur med Grill

Ja så er der igen kommet en fugletur på programmet, for den 12. Juni 2022 skal vi mødes hos nogen af vore medlemmer for at se deres fuglehold.

Vi starter kl 1330 hos Brian Hansen, Grænge Skovvej 124, 4891 Toreby.

For dem der ikke har besøgt Brian kan jeg love at han har rigtig mange fugle både krum næb og spidsnæb. Han har altid et eller andet i gang med at lave volierer eller bure og så har han også en stor del fugle som han ønsker at sælge, så hvis man ikke vil komme igen senere efter aftale vil det måske kunne lade sig gøre at få en fugl eller 2 med hjem.

Når vi er færdige med at se og snakke om Brians fugle hold så kører vi til Bent Pedersen, Guldborgvej 76, 4990 Sakskøbing. Bent har brugt rigtig meget af sin tid efter han gik på pension på at ændre og lave sine volierer og bure så de nu fremstår som et rigtig flot fuglehold. Bent har også nogle krum næb, men han har også en del Zebra – og Diamantfinker så også hos Bent kan vi se forskellige arter fugle.

Når vi er færdige hos Bent køre vi til Kurt Jensen, Hunseby Strandvej 21, 4930 Maribo, som vi har besøgt tidligere og der slutter vi turen med en gang Grill mad.

Kurt har siden vi var der sidste gang købt nabogrunden og han har sammen med Eva fået lavet den grund om til en flot have med have bassin med en masse fisk, men det vil han nok selv fortælle jer. Kurt har måske nok de samme arter fugle som de andre 2 vi har besøgt, men han har også fået ændret sine volierer så de indgår flot i havens miljø sammen med Evas mange blomster.

Kurt og Eva lægger hus og have til når vi skal grille og der bliver lidt forskellige slags kød noget salat og nogle kartofler så vi håber at alle blive mætte. For at vi ikke skal købe for lidt mad eller have for meget i overskud bliver vi nødt til at få bindende tilmelding fra jer. Maden koster 75 kr. pr. person og der kan købes øl, vand og vin til fornuftige priser.

Beløbet for maden skal betales ved at overføre dem til vores konto i Lollands Bank reg. Nr.  6520 og konto nummer 4159925. Dem der ikke har netbank kan kontakte mig på tlf. 29886036 eller på mail: tage.hoyer.hansen@mail.dk  så finder vi en løsning.

Jeg håber der er lige så mange eller flere der slutter op om turen som der var sidste gang vi var hos Kurt og Eva for da havde vi en god tur med nogle hyggelige timer.

Håber vi ses den 12. Juni 2022

Bestyrelsen

 

 

 

                                                                  

 

Velkommen til vores hjemmeside

 

 

     2 Dagstur til Bornholm D.27. august 2022

 

Afg. Maribo station kl 06.20

 

Afg. Sakskøbing stadion (fodboldbanerne) kl 06.35

 

Afg. Højmøllen kl 06.50

 

Afg. Stensved kl. 07.05

 

Husk mødetid 5 minutter før afgang.

 

Færge Ystad Rønne kl. 10.30

 

Program på Bornholm ikke fastlagt endnu.

 

Ophold på Svaneke Vandrerhjem i dobbeltværelser Mulighed for enk . værelser

 

Start med aftensmad og slut morgenbuffet.

 

Retur med færgen næste dag kl. 16.30 fra Ystad

 

Ank Lolland ca kl. 20.30.

 

Pris pr person i dobbeltværelse inkl. alt på denne tur og som beskrevet kr. 1580,-

 

Prisen er ved deltager på 25 personer .

 

Sidste frist for at booke eller af booke er 29 maj. 2022.

 

Turen bliver gennemført i en bus til 25 personer. Bliver vi 30 personer eller mere skal der en større bus til derfor denne tidlige tilmeldings frist. Man kan tage madpakke med til lørdag middag eller købe noget på færgen. Vi vil forsøge at sørge for middagsmad om søndagen som man skal betale for ud over turen men mere herom senere.

 

Prisen på enkelt værelse hvis man ønsker det kommer senere.

 

Besøgsstederne vil blive offentlig gjort lige så snart de er på plads.

 

Der kommer mere om turen i næste blad

 

Formanden