Kommende arrangementer

 

                                          

 

 

                                    

 

 

 

 

 

                                                                  

 

Velkommen til vores hjemmeside

 

 

  

 

Udstilling 2022.

Den 15. og 16. oktober hos Lumbye biler i Nyk. F.

Der er åbent for publikum lørdag fra kl. 14.00 til 17.30 søndag fra kl. 10.00 til 16.00

Der vil i år være præmie uddeling søndag inden udstillingen er slut.

Vandrer pokaler skal returneres senest den 15. september formanden ved hvor de er

Der vil være igen i år være brug for hjælp til at stille udstilling op om fredagen vi skulle gerne være 20 stk. da vi alle skal hjem og fange fugle til indlevering om aftenen. Man meddeler bare til formanden eller en anden i bestyrelsen at man kan hjælpe til der vil være en let frokost samt lidt kaffe og morgenmad til de friske der møder ved 8-tiden, I skal huske på der er mange ting der skal gøres så hellere 2 hænder for meget end 2 for lidt. Der vil på udstillingsmødet blive sagt hvornår vi kører i skoven og hente grønt til at pynte med og er der ikke nok som melder sig bliver det lagt op på hjemmesiden også.

Det vigtigste er jo fuglene så lad være med at sælge det hele inden udstillingen den skulle jo gerne blive så bredspektret som muligt det synes jeg også vi plejer og få en løsning på. Jeg synes jo vi skal kunne frem vise fugle som begyndere kan have held med der skal jo også være fugle der er lidt eller noget vanskeligere at opdrætte. Blandt publikum er der jo altid nogle som falder for de flotte fugle som der sidder voliererne, der ved jeg at spørger man opdrætteren om denne fugl så vil man jo nok spørge lidt ind til hvor meget kendskab de har til fugle hvis det nu er de lidt svære at arbejde med, og der er det ingen skam at sige hvis i har begrænset kendskab til det så start med de lidt nemmere slags af spidsnæb, parakitter og papegøjer.

Bare en lille bøn til jer alle prøv nu at se hvad i har og kunne tænke jer at udstille gerne før udstillingsmødet da der er ret meget arbejde at gøre inden da og formanden er jo snart en ældre herre så han kan godt bruge tiden til andet end at sidde og ringe nr. ind som tidligere skrevet og sagt slipper jeg for det så er der en omgang øl eller vand på min regning.

Der er indlevering af fugle fredag den 14 kl. 18.00 til 20.00 da dem der har gået og stillet op hele dagen skal hjem og fange fugle og tilbage igen.

Formanden Bo Pedersen