Kommende arrangementer

 

Velkommen til vores hjemmeside

 Fuglemarked Slemminge.

16. november. kl. 13,00-15,30

Alle er velkommen.

Så er det igen blevet den tid på året hvor vi samles i Slemminge gl. skole og får nogle hyggelige timer sammen, og forhåbentlig får købt netop de fugle man mangler eller simpelthen bare må have.

Som sidste gang vil det være sådan at man skal udfylde en sælger seddel ved indgangen det er noget veterinærstyrelsen forlanger, og man kan bare være helt rolig den bliver lagt i en lomme og sat ind i en mappe og der skal den opbevares i 5 år, men det skal ikke lade jer skræmme for det er jo bare det samme som på alle andre markeder der er, der er kun den forskel på vores marked er det gratis at komme ind og sælge eller købe fugle, der vil også blive holdt øje med om burene er rengjorte eller der sætter for mange i buret, fuglene der ikke virker friske, har synlige defekter eller andet som skæmmer, vil ikke få adgang på markedet, men til gengæld kan vi få os en god hyggelig eftermiddag sammen med lige sindet.

Der vil ligesom de sidste par gange først blive åbnet når vi er helt færdige med at stille op og det er tæt på kl. 13.00

Bestyrelsen