Kommende arrangementer

 

 

 Den 24 August tager vi på "lokal" voliere tur 

Da vores medlem Leif Nielsen er flyttet til Skælskør egnen bliver det der oppe. Leif og Ilse har tilbudt at tænde op i grillen så vi slutter af hos dem. Så er programmet lagt for grill voliere tur 24 august se neden stående.

 

 

Fuglevennen Lollands grill fugletur.

24 august 2019 på Skælskør egnen

Det starter ca. kl. 14,00

Ilse og Leif Nielsen som er medlem i vores forening, sagde da de flyttede til Skælskør egnen at vi var velkommen til at besøge dem når de var kommet på plads og det er de kommet nu. vi har lavet aftale med Uffe Bracht om at besøge ham først så det er der vi starter kl. 14,00 når vi så har set på Uffes fuglehold, fortsætter vi så til Leif Nielsen hvor vi ser på fugle og fortæller røverhistorier, og ca. kl. 17,00 vil grillmaden være klar til servering.

Grillmaden som Leif og Ilse arrangere er ikke gratis det koster 80, kr. pr. person for den pris får man kød, kartofler, salat og øvrigt tilbehør ikke drikkevarer som kan købes eller selv medbringe. Tilmelding nødvendigt med hensyn til indkøb af mad.

Øl og vand kan købes af foreningen til foreningens faste priser, ønskes der vin til må man selv medbringe det eller købe af Leif og Ilse til 65,00 kr. flasken

Tilmelding til Kassere Tage Hansen Tlf. 29886036 eller tage.hoyer.hansen@mail.dk senest lørdag d. 17. august

Uffe Bracht har et stort fuglehold mest bestående af krumnæb der er mange forskellige slags. Han har boet i Hvidovre indtil for få år siden så det er et nyt fuglehold vi skal se.

Ilse og Leif Nielsen har mest australske parakitter samt lidt kanarier og små fugle.

Vi starter hos Uffe Bracht som bor på Ørslevvej 159 Ørslev 4230 Skælskør.

Kl. 14.00- til ?.

Der efter hos Ilse og Leif Nielsen Smedvej 18 4230 Skælskør.

Fra ca. 15.45-16.00- til ?.

Har man problemer med transport så kontakt en af dem fra bestyrelsen som bor nærmest en selv så vil vi prøve på at hjælpe men der er ingen garanti for at vi kan.

 

 

Velkommen til vores hjemmeside