Kommende arrangementer

Udstillingsmøde på Saxenhus.

Onsdag den 18. september kl. 19.30

Som jeg før har skrevet, så var der enighed om at vi lav udstillingsmødet om til et tilmeldingsmøde hvor man både meldte fugle til, samt melder sig til både opstilling, nedtagning da vi gerne skulle være en 20-25 stykker til det vil det være rart hvis man allerede der viste hvor mange der kommer. Torsdagen er ikke helt planlagt hvornår vi starter men det får man at vide når man melder til det vil helt sikkert være sidst på eftermiddagen først på aftenen. Fredag starter som sædvanlig kl. 8,00 - ? når vi er klar til at tage imod fugle kl. ? .

Foreningen sørger for forplejning om fredagen.

På sidste års evaluerings møde var der mange der tilkende gav at de gerne ville med i skoven og hente grønt til at pynte op med så det vil vi også prøve så vi mangler 2-3 folk med bil og trailer så har man det melder man sig bare til på mødet eller til formanden, vi mødes på pladsen foran M. Skotte søndag 6. oktober kl. 13.00 så har alle fået lidt middagsmad og fodret sine fugle af. Derfra kører vi i skoven på Oreby og Berritzgård gods og finder det vi skal bruge jeg håber vi kan blive en 10-15 stykker så kan det ikke tage mere end et par timer. Foreningen vil være vært ved en øl eller vand vil man have kaffe og kage skal man selv medbringe dette.

Tombola holdet tager gerne imod gevinster så har man noget så kontakter man bare Tage så tager han imod det eller henviser til en i nærheden som kan gøre det.

Jeg vil bede alle som har fugle om at melde til af egen vilje og jeg håber og tror det lykkedes, til jer som har udstillet de sidste mange år hvis i ved nogle der har fugle så prøv at overtale dem til bare at udstille et eller to numre jo flere vi er jo sjovere og det behøves ikke at være mig der skal over tale folk for de er nok snart trætte af at jeg ringer hvert år.

Formand Bo Pedersen

 

Udstilling 2019

Vi er igen på den tid af året hvor udstillingen nærmer sig jeg håber at rigtig mange vil være en del af netop dette arrangement enten som hjælper til at stille op og tage ned, udstille fugle, og ikke mindst få rigtig mange til at lægge vejen forbi selve udstillingen når den er åben for publikum.

Det er som sædvanlig hos M. Skotte i Sakskøbing.

Der vil som sagt blive flyttet voliere om torsdagen og vi vil prøve om vi kan gøre klar til opsætning om aftenen så vi ikke er så presset om fredagen, og hvis det lykkes, vil der være indlevering af fugle lidt tidligere end der har været de andre år, det vil stå på tilmeldingssedlen hvornår så læs den godt og grundigt der skulle gerne stå alt information.

Udstillingen er den 12 0g 13 oktober 2019.

Der er åbent for publikum

Lørdag d. 12 fra kl. 14.00- 17.30

Søndag d. 13 fra kl. 10.00-16.00

Der er præmie overrækkelse søndag sidst på udstillingen.

 

Velkommen til vores hjemmeside

Evalueringsmøde 2019.

Saxenhus den 23. oktober kl. 19.30

Nu er udstillingen jo vel over stået og forhåbentlig med en hvis succes, håber jeg, dette møde er for alle også selv om man ikke deltog det kunne jo være man fik lyst til at deltage næste år, det er her vi vil vende og dreje tingene for at se om der er noget vi kan gøre bedre, det er også her vi lytter til jer der har deltaget både som udstiller og hjælper, få jeres oplevelse af hvordan i synes det har været, vi har jo de andre år været mange til dette møde så lad os håbe vi bliver det igen.

Formand Bo Pedersen

 

Fuglemarked Slemminge.

16. november. kl. 13,00-15,30

Alle er velkommen.

Så er det igen blevet den tid på året hvor vi samles i Slemminge gl. skole og får nogle hyggelige timer sammen, og forhåbentlig får købt netop de fugle man mangler eller simpelthen bare må have.

Som sidste gang vil det være sådan at man skal udfylde en sælger seddel ved indgangen det er noget veterinærstyrelsen forlanger, og man kan bare være helt rolig den bliver lagt i en lomme og sat ind i en mappe og der skal den opbevares i 5 år, men det skal ikke lade jer skræmme for det er jo bare det samme som på alle andre markeder der er, der er kun den forskel på vores marked er det gratis at komme ind og sælge eller købe fugle, der vil også blive holdt øje med om burene er rengjorte eller der sætter for mange i buret, fuglene der ikke virker friske, har synlige defekter eller andet som skæmmer, vil ikke få adgang på markedet, men til gengæld kan vi få os en god hyggelig eftermiddag sammen med lige sindet.

Der vil ligesom de sidste par gange først blive åbnet når vi er helt færdige med at stille op og det er tæt på kl. 13.00

Bestyrelsen